Over mij

ZZP'ers & het MKB

Wie ik help

Jij bent begonnen met jouw bedrijf. Uit een passie. Je vindt het leuk wat je doet. De eerste klanten kwamen binnen. Vaak via-via. Het loopt echter stuk. Het moment is daar. Je wilt meer én leukere klanten.

Dit komt doordat je nooit hebt nagedacht over jouw strategie. Over hoe jij telkens aan nieuwe klanten komt. Niet zomaar klanten. Leuke klanten. Je wilt geen ***klanten. Je hebt die nu wel. Puur omdat er brood op de plank moet komen. 

Daarvoor ben jij toch geen ondernemer geworden?

Ik help mensen zoals jij. Met hun strategie & website.

Waarom het mis gaat

Je bent geen marketeer. Je bent wél goed in je werk.

En dat geloof ik zeker.

Je moet echter ook stilstaan bij je bedrijf. Bij je marketing en je algemene strategie. Daar heb je helaas geen kaas van gegeten. 

De meeste bedrijven gaan failliet. Niet omdat ze niet goed zijn in wat ze doen. Nee. Omdat ze niet begrijpen wat de doelgroep nou precies wilt én omdat de juiste ondernemerskwaliteiten ontbreken. Zoals marketing.

Daarmee kan ik jou helpen. Door mijn bedrijfskundige en technische kennis te combineren. 

Dat resulteert in een website die jou klanten gaat opleveren!

Ik ben de perfecte match

Technisch onderlegd

Al meer dan 7.5 jaar werkzaam als webdesigner en -bouwer. Ik maak keer op keer technisch fantastische websites.

Bedrijfskundige

Kennis van bedrijven en ondernemen. Dat gooi ik in de strijd om een effectieve strategie voor jou te creeëren!

Enthousiast

Klaar voor de start. Af.

Blijf niet wachten. Voorkom dat je klanten mist. Onderneem vandaag nog actie.

Laten we gaan kijken hoe jij aan meer én leukere klanten komt. Je bent goed in wat je doet. Echter niet in marketing. En ook dat is essentieel voor jouw bedrijf.

Referenties

Klanten zeggen dit over mij

Professioneel, meedenkend en altijd bereikbaar

Ik ervaar mijn samenwerking met Chiel als enorm prettig. Hij is professioneel, denkt graag met je mee en kan hem altijd bereiken als er iets is met mijn website. Daarbij vind ik de prijs prima in verhouding staan met de kwaliteit die hij levert. Al met al zeker een aanrader voor iemand die hulp nodig heeft met zijn website!

Eddy Eelsing

Hond weer in balans

Je kunt echt op Chiel bouwen!

Al enige tijd werken wij samen met Chiel van WebOB voor marketinggerelateerde werkzaamheden. Chiel denkt goed mee, en is niet vies van al wat voorbereidend werk te doen alvorens een opdracht akkoord is, dit is echt top! De prijs-kwaliteit verhouding is keurig in lijn, en je kunt echt op Chiel bouwen!

Niels Nieland

dLogic

Het puntje op de i komt van Chiel

Ik vind de samenwerking met Chiel zeer prettig. Als wij iets hebben worden wij meteen geholpen, Chiel denkt met ons mee. Wij hebben zelf wel ideeën maar het laatste zetje, het puntje op de i, komt toch van Chiel. Zeer prettig. Chiel weet waar hij over praat. Dit alles is ook nog eens voor een vriendelijke prijs.

Henk Bouwhuis

Vossebeld

Chiel is de ideale partner

Chiel is helder in zowel de communicatie en kosten. Hij denkt graag met mij mee. Als ondernemer schakel ik graag snel. Ook dan is Chiel ideaal. Hij reageert altijd snel en helder. Ik kan Chiel dan ook zeker aanbevelen!

Ron Slaats

Margron

Zware aanrader!

Als je snel wil schakelen is Chiel de man, heerlijk hoe Chiel alles oppakt en voor je fixt. Zware aanrader!

Robin King

RobinKing.nl