Even voorstellen: Chiel Oude Breuil

Vertel eens wat meer over jezelf, Chiel

Ik ben Chiel Oude Breuil, 24 jaar oud en woonachtig in het mooie Hengelo. Op loopafstand van ons kantoor aan het Industrieplein. Al meer dan 10 jaar ben ik gepassioneerd door websites, webshops en webapplicaties. Ik krijg er energie van als ik ondernemers snel en effectief kan helpen bij uiteenlopende vraagstukken. Ik vind het leuk om simpele oplossingen te vinden voor complexe uitdagingen.

Binnen Webob ben ik werkzaam als projectmanager/ webdeveloper. Voor mij is de afwisseling tussen programmeren, klantcontact en contact met de collega’s een perfecte mix: dat houdt het werk leuk.

Hoe ziet een typische werkdag van jou er uit?

Als ik ’s ochtends op kantoor arriveer begin ik vaak met het opstellen van een dagplanning. Voor mijzelf, maar ook voor mijn collega’s. Waar staan we met de projecten, welke (urgente) zaken verdienen vandaag de aandacht en welke klanten moeten op de hoogte gehouden worden van de huidige stand van zaken.

Vervolgens ben ik ’s ochtends vaak actief bezig met de grotere projecten, de middagen reserveer ik vaak voor het verhelpen van kleine problemen, het verlenen van service, meettings en het doen van (klein) onderhoud aan websites en -shops.

Beginnen doe ik niet al te vroeg: vaak rond 9.00.

Waar houd je je buiten het werk om mee bezig?

Het ontwikkelen van websites en -shops is niet alleen mijn werk, maar ook mijn hobby. Ik kan dus gerust ook buiten het werk om bezig zijn met (hobby)projecten en/of andere aan web development gerelateerde zaken.

Daarnaast vind ik het leuk om te sporten: gewoon in de sportschool, hardlopen of kitesurfen. Hoewel dat laatste mij nog niet zo goed af gaat wegens de afstand tot de zee (ik heb er ook geen aanleg voor).

Wat vind je het leukst aan het werken bij Webob?

Ik ben bij ieder project betrokken van begin tot eind. Ik kan een ondernemer dan ook echt verder helpen met onze diensten. Het gaafst is als een idee tot realisatie komt, en vervolgens uiteraard alle doelstellingen overtreft.

Klaar om jouw online doelen te behalen?

Ja, ik wil doelen behalen Pijl rechts