Website laten maken?

Meer én leukere klanten door strategische websites

Je wilt een website laten maken? Nee hoor, dat wil je niet. Jij wilt meer én leukere klanten. Toch? Dat kan niet alleen met een website. Je moet een effectieve website hebben!

Ik ben voor jou de oplossing. Ik breng strategie, webdesign en techniek samen. Dat zorgt voor meer én leukere klanten. Op de auto-pilot. Ik doe dat speciaal voor coaches, trainers en adviseurs. Met mijn eigen unieke werkwijze.

Enerzijds bezoekers aantrekken. Anderzijds die bezoekers omzetten in betalende klanten. Daar ben ik goed in. Mijn klanten vinden dat ook. Zij beoordelen mij met een 9.5 🙂 

Werkwijze

Hoe ik te werk ga

Kennismaking

Vrijblijvend even kletsen. Kijken of we een match zijn. Kijken waar jij staat, waar jij heen wilt en wat de mogelijkheden zijn. Ik denk graag met je mee. Dat doen we voor nu online.

Strategie gesprek

Een no-nonsens strategisch plan. Waar wil je heen, waar ben je goed in, waar word je blij van en welke middelen heb je tot je beschikking. Een effectieve website begint bij een duidelijke strategie. We gaan samen een strategische koers uitzetten. Eindresultaat? Een no-nonsens strategisch plan.

Vertaalslag

De strategie is bedacht. Jouw bedrijf en doelgroep is duidelijk in beeld. Ik ga nu de vertaalslag maken. Jouw strategie wordt omgetoverd tot een mooi design. Voor zowel website(s), social media kanalen als offline uitingen. Afhankelijk van de strategische koers. We gaan door tot we beiden tevreden zijn.

Technische realisatie

Het design staat. Het is een perfecte vertaling van jouw strategie. Nu komt het technische gedeelte. De technische realisatie. Jij werkt lekker door terwijl ik de website technisch realiseer.

Content creatie

Zonder invulling geen website. Vanuit de strategie schrijven we effectieve teksten en maken we mooie foto's. We? Ja! Ik ondersteun en adviseer je hier actief bij! Zo spreek jij jouw doelgroep echt effectief aan!

Livegang

De strategie staat. Het design is perfect. De techniek ook. De teksten verleiden de bezoeker. Het is tijd om de website online te zetten. De klanten komen binnenstromen!

Ondersteuning

Het is nog niet klaar. Na oplevering word je ondersteunt. Je kunt bij mij terecht. Voor onderhoud, hosting en optimalisaties. Na 3 maanden evalueren we en sturen we waar nodig bij.

Doe zelf waar jij goed in bent. Laat mij zorgen voor leuke klanten.

Een no-nonsens strategie vertaalt naar een effectieve website. Meer én leukere klanten op de automatische piloot. Dat wil jij ook.

Referenties

Klanten zeggen dit over mij

5/5

Toepasbare oplossingen

Wij maken al enige tijd gebruik van de diensten van Chiel. Chiel heeft al diverse websites voor ons gerealiseerd. Wij zijn zeer tevreden over de resultaten, heldere communicatie en de prijs. Chiel denkt graag mee met de klantwensen en komt met toepasbare oplossingen.

Hasan Celik

StapOnline

5/5

Professioneel, meedenkend en altijd bereikbaar

Ik ervaar mijn samenwerking met Chiel als enorm prettig. Hij is professioneel, denkt graag met je mee en kan hem altijd bereiken als er iets is met mijn website. Daarbij vind ik de prijs prima in verhouding staan met de kwaliteit die hij levert. Al met al zeker een aanrader voor iemand die hulp nodig heeft met zijn website!

Eddy Eelsing

Hond weer in balans

5/5

Je kunt echt op Chiel bouwen!

Al enige tijd werken wij samen met Chiel van WebOB voor marketinggerelateerde werkzaamheden. Chiel denkt goed mee, en is niet vies van al wat voorbereidend werk te doen alvorens een opdracht akkoord is, dit is echt top! De prijs-kwaliteit verhouding is keurig in lijn, en je kunt echt op Chiel bouwen!

Niels Nieland

dLogic

4/5

Het puntje op de i komt van Chiel

Ik vind de samenwerking met Chiel zeer prettig. Als wij iets hebben worden wij meteen geholpen, Chiel denkt met ons mee. Wij hebben zelf wel ideeën maar het laatste zetje, het puntje op de i, komt toch van Chiel. Zeer prettig. Chiel weet waar hij over praat. Dit alles is ook nog eens voor een vriendelijke prijs.

Henk Bouwhuis

Vossebeld

5/5

Chiel is de ideale partner

Chiel is helder in de communicatie en de kosten ook denkt die graag mee. Als ondernemer schakel ik graag snel en ook dan is Chiel de ideale partner. Ik kan Chiel zeker aanbevelen voor uw website.

Ron Slaats

Margron

5/5

Zware aanrader!

Als je snel wil schakelen is Chiel de man, heerlijk hoe Chiel alles oppakt en voor je fixt. Zware aanrader!

Robin King

RobinKing.nl

Kosten

Wat kost dat?

Ik ben graag transparent. Als het kon had ik het je verteld. Het is echter afhankelijk.

We gaan kijken waar jij staat en waar jij heen wilt.

Tijdens het kennismakingsgesprek brengen wij dit in kaart. Samen kijken. Met budget in het achterhoofd. Je hebt al vanaf 1000 euro een effectieve website.

Een website levert geld op. Het is een investering. Geen kostenpost. Daar gaan we voor zorgen.

Klaar voor de start. Af.

Blijf niet wachten. Voorkom dat je klanten mist. Onderneem vandaag nog actie.

Laten we gaan kijken hoe jij aan meer én leukere klanten komt. Je bent goed in je vak. Echter niet in marketing. En ook dat is essentieel.

Techniek

Hoe zit het in elkaar?

Je bent op dit moment aan het vergelijken. Wie laat ik mijn website bouwen? Je gaat vergelijken. Op onder andere techniek. Maar wat weet je daar nou van?

Hieronder vind je. In gewone mensentaal. Welke techniek ik gebruik. Maar nog belangrijker. Wat jij daar aan hebt!

Mobielvriendelijke website

Ik zorg ervoor dat jouw website werkt. Op een computer. Een laptop. Een tablet én op een mobiele telefoon. Een website die werkt. Overal.

Zelf aanpassingen doen

Ik bouw mijn websites met WordPress. Dat systeem zorgt ervoor dat jij eenvoudig aanpassingen kunt doen. Zonder technische kennis. Iedereen kan het.

Razendsnel door goede techniek

Jouw website laadt binnen 2 seconden. Gegarandeerd. Ik optimaliseer jouw website.

Goede vindbaarheid

Hoog in Google? Jouw website voldoet standaard aan alle vereisten. Het fundament voor goede vindbaarheid ligt er.

Eigen domeinnaam en e-mailadres

Een eigen domeinnaam en e-mailadres. Wel zo professioneel. Kan ik regelen. Kun je zelf doen. De keuze is aan jou.

Bezoekersaantallen

Hoe effectief is mijn website? Dat kun je terugvinden. In de bezoekersaantallen. Ik installeer voor jou analytische software zodat jij inzicht hebt in jouw bezoekers!

Klaar voor de start. Af.

Blijf niet wachten. Voorkom dat je klanten mist. Onderneem vandaag nog actie.

Laten we gaan kijken hoe jij aan meer én leukere klanten komt. Je bent goed in je vak. Echter niet in marketing. En ook dat is essentieel.