Website laten maken?

Meer én leukere klanten door strategische websites

Je wilt een website laten maken? Nee hoor, dat wil je niet. Jij wilt:

  • Meer klanten;
  • Leukere klanten;
  • Huidige klanten informeren.

Dat kan niet alleen met een website. Je moet een effectieve website hebben!

Ik ben voor jou de oplossing. Ik breng strategie, webdesign en techniek samen. Dat zorgt voor meer én leukere klanten. Op de auto-pilot. Ik doe dat speciaal voor ZZP’ers & het MKB. Met mijn eigen unieke werkwijze.

Enerzijds bezoekers aantrekken. Anderzijds die bezoekers omzetten in betalende klanten. Daar ben ik goed in. Ik ben dé website bouwer uit Groningen.

Mijn klanten vinden dat ook. Zij beoordelen mij met een 9.5 🙂 

Website laten maken Groningen WebOB
Werkwijze

Hoe ik te werk ga

Kennismaking

Vrijblijvend even kletsen. Kijken of we een match zijn. Kijken waar jij staat, waar jij heen wilt en wat de mogelijkheden zijn. Ik denk graag met je mee. Dat doen we voor nu online (update: langskomen in Groningen, Overijssel, Drenthe en Gelderland op 1.5m afstand is ook weer mogelijk!).

Strategie gesprek

Je wilt een website laten maken. Dat heb je besloten. Een no-nonsens strategisch plan heb je nodig. Waar wil je heen, waar ben je goed in, waar word je blij van en welke middelen heb je tot je beschikking. Een effectieve website begint bij een duidelijke strategie. We gaan samen een strategische koers uitzetten. Eindresultaat? Een no-nonsens strategisch plan.

Vertaalslag

De strategie is bedacht. Jouw bedrijf en doelgroep zijn duidelijk in beeld. Ik ga nu de vertaalslag maken. Jouw strategie wordt omgetoverd tot een mooi design. Voor zowel website(s), social media kanalen als offline uitingen. Afhankelijk van de strategische koers. We gaan door tot we beiden tevreden zijn.

Technische realisatie

Het design staat. Het is een perfecte vertaling van jouw strategie. Nu komt het technische gedeelte. De technische realisatie. Jij werkt lekker door. Ik maak de website vanuit mijn kantoortje in Groningen.

Content creatie

Zonder invulling geen website. Vanuit de strategie schrijven we effectieve teksten en maken we mooie foto's. We? Ja! Ik ondersteun en adviseer je hier actief bij! Zo spreek jij jouw doelgroep echt effectief aan! Wil je een website laten maken, dan is dit essentieel.

Livegang

De strategie staat. Het design is perfect. De techniek ook. De teksten verleiden de bezoeker. Het is tijd om de website online te zetten. De klanten komen binnenstromen!

Ondersteuning

Het is nog niet klaar. Na oplevering word je ondersteunt. Je kunt bij mij terecht. Voor onderhoud, hosting en optimalisaties. Hebben we een doorlopend traject gemaakt. Dan rapporteer ik en sturen we samen bij!

Doe zelf waar jij goed in bent. Laat mij zorgen voor leuke klanten.

Een no-nonsens strategie vertaalt naar een effectieve website. Meer én leukere klanten op de automatische piloot. Dat wil jij ook.

Referenties

Klanten zeggen dit over mij

Professioneel, meedenkend en altijd bereikbaar

Ik ervaar mijn samenwerking met Chiel als enorm prettig. Hij is professioneel, denkt graag met je mee en kan hem altijd bereiken als er iets is met mijn website. Daarbij vind ik de prijs prima in verhouding staan met de kwaliteit die hij levert. Al met al zeker een aanrader voor iemand die hulp nodig heeft met zijn website!

Eddy Eelsing

Hond weer in balans

Je kunt echt op Chiel bouwen!

Al enige tijd werken wij samen met Chiel van WebOB voor marketinggerelateerde werkzaamheden. Chiel denkt goed mee, en is niet vies van al wat voorbereidend werk te doen alvorens een opdracht akkoord is, dit is echt top! De prijs-kwaliteit verhouding is keurig in lijn, en je kunt echt op Chiel bouwen!

Niels Nieland

dLogic

Het puntje op de i komt van Chiel

Ik vind de samenwerking met Chiel zeer prettig. Als wij iets hebben worden wij meteen geholpen, Chiel denkt met ons mee. Wij hebben zelf wel ideeën maar het laatste zetje, het puntje op de i, komt toch van Chiel. Zeer prettig. Chiel weet waar hij over praat. Dit alles is ook nog eens voor een vriendelijke prijs.

Henk Bouwhuis

Vossebeld

Chiel is de ideale partner

Chiel is helder in zowel de communicatie en kosten. Hij denkt graag met mij mee. Als ondernemer schakel ik graag snel. Ook dan is Chiel ideaal. Hij reageert altijd snel en helder. Ik kan Chiel dan ook zeker aanbevelen!

Ron Slaats

Margron

Zware aanrader!

Als je snel wil schakelen is Chiel de man, heerlijk hoe Chiel alles oppakt en voor je fixt. Zware aanrader!

Robin King

RobinKing.nl

Kosten

Wat kost dat?

Ik ben graag transparent. Als het kon had ik het je verteld. Het is echter afhankelijk.

We gaan kijken waar jij staat en waar jij heen wilt.

Je weet nu alleen nog maar wat je wilt. Je wilt een website laten maken. Maar wat wil je daar eigenlijk mee, waarom wil je die website?

Tijdens het kennismakingsgesprek brengen wij dit in kaart. Samen kijken. Met budget in het achterhoofd. Je hebt al vanaf 1500 euro een effectieve website.

Een website levert geld op. Het is een investering. Geen kostenpost. Daar gaan we voor zorgen.

Website laten maken? Klaar voor de start. Af!

Blijf niet wachten. Voorkom dat je klanten mist. Onderneem vandaag nog actie.

Laten we gaan kijken hoe jij aan meer én leukere klanten komt. Je bent goed in wat je doet. Echter niet in marketing. En ook dat is essentieel voor jouw bedrijf.

Wat krijg ik?

Website laten maken

Je bent op dit moment aan het vergelijken. Wie laat ik mijn website maken? Je gaat vergelijken. Op onder andere techniek. Maar wat weet je daar nou van?

Waar moet een website uberhaupt aan voldoen?

Hieronder vind je. In gewone mensentaal. Welke techniek ik gebruik. Maar nog belangrijker. Wat jij daar aan hebt!

En dit. Dit is precies wat jij allemaal nodig hebt!

Mobielvriendelijke website

Ik zorg ervoor dat jouw website werkt. Op een computer. Een laptop. Een tablet én op een mobiele telefoon. Een website die werkt. Overal.

Zelf aanpassingen doen

Ik bouw mijn websites met WordPress. Dat systeem zorgt ervoor dat jij eenvoudig aanpassingen kunt doen. Zonder technische kennis. Iedereen kan het.

Razendsnel door goede techniek

Jouw website laadt binnen 3 seconden. Gegarandeerd. Ik optimaliseer jouw website.

Goede vindbaarheid

Hoog in Google? Jouw website voldoet standaard aan alle vereisten. Het fundament voor goede vindbaarheid ligt er.

Eigen domeinnaam en e-mailadres

Een eigen domeinnaam en e-mailadres. Wel zo professioneel. Kan ik regelen. Kun je zelf doen. De keuze is aan jou.

Bezoekersaantallen

Hoe effectief is mijn website? Dat kun je terugvinden. In de bezoekersaantallen. Ik installeer voor jou analytische software zodat jij inzicht hebt in jouw bezoekers!

Klaar voor de start. Af.

Blijf niet wachten. Voorkom dat je klanten mist. Onderneem vandaag nog actie.

Laten we gaan kijken hoe jij aan meer én leukere klanten komt. Je bent goed in wat je doet. Echter niet in marketing. En ook dat is essentieel voor jouw bedrijf.

Veelgestelde vragen

Met welke vragen je nog kunt zitten

Bij mij zit je nooit vast aan een contract als je een website laat maken. Nadat de website is opgeleverd kun je er voor kiezen om WordPress onderhoud af te nemen. Dit contract is maandelijks opzegbaar.

Het verschilt enorm hoelang het duurt voordat een website klaar is. Dit heeft vooral te maken met de tijd die jij nodig hebt voor het schrijven van de teksten. Ook ligt het aan de hoeveelheid feedback die ik ontvang op de ontwerpen en realisatie. Gemiddeld duurt het 6 weken.

Ik geloof erin dat een goede website staat of valt met goede content (teksten, afbeeldingen, video’s). Daarom gaan wij samen kijken welke teksten er moeten komen en welke afbeeldingen. Ik help je in het proces. Je zult echter zelf de informatie en teksten moeten aanleveren.

Mocht je zelf geen teksten kunnen schrijven. Dan kan ook ik de teksten verzorgen op basis van jouw informatie.

Uiteraard! Dan gaan we kijken hoe de website er bij staat, of deze kan worden geüpdatet of dat de keuze voor een nieuwe website verstandiger is. 

Al mijn websites bouw ik met een achterliggend systeem. De motor van jouw website. Dit systeem heet WordPress. Met dit systeem kun je zelf eenvoudig aanpassingen doen. Voel je je daar toch niet helemaal fijn bij? Dan kun je een website service pakket overwegen.

Alle websites bouw ik technisch goed. Dit betekent dat het fundament er ligt. Echter scoort een website pas hoog in Google door een combinatie van factoren. 

Om een hogere positie in Google te bemachtigen zal ik extra werkzaamheden moeten uitvoeren. Dit kunnen we in overleg doen! Dat kan ik zeker, als WordPress SEO expert.

Jouw website is volledig responsive. Dit betekent dat deze op elke schermgrootte te bekijken is én goed functioneert. 

Je kunt een onbeperkt aantal pagina’s aanmaken. Daar zit geen limiet op!

Uiteraard. Ik werk nauw samen met verschillende grafische ontwerpers. Ik kan voor jou een logo of huisstijl verzorgen.

Standaard is dit niet inbegrepen. Wel kan ik dit voor jou verzorgen mocht je dit nog niet hebben.