Ondersteuning

Wij helpen je verder

Loop je vast, wil je jouw website uitbreiden of wil je ondersteuning bij het uitvoeren van werkzaamheden aan de website? Wij hebben altijd een WordPress expert klaar zitten voor jou. Wil je dat wij je verder helpen?

Vrijblijvend orientatiegesprekArrow Onze visie

Ondersteuning

Wij helpen je verder

Wij hebben een expert klaar zitten voor jou! Wij kunnen helpen met bijvoorbeeld:

Mogen wij jou verder helpen?

Bel ons

Zonder zorgen aan de slag met jouw website

Webob is er om jou te helpen met jouw website. Wij zijn dé WordPress experts van Twente. Wij kunnen helpen op ad hoc basis, of periodiek. Die keuze ligt bij jou. Wij kunnen helpen met bijvoorbeeld:

  • WordPress trainingen
  • Periodiek WordPress onderhoud
  • Het verhelpen van hacks
  • Oplossen van problemen
  • Onafhankelijk advies omtrent webdesign en techniek
Vrijblijvend orientatiegesprek

Waarom kiezen voor Webob?

  • Een unieke visie die zorgt voor kwaliteit
  • Altijd gefocust op strategische websites
  • Op werkdagen binnen twee uur reactie

Hulp bij WordPress vraagstukken

Ben jij regelmatig of incidenteel op zoek naar een WordPress expert voor jouw WordPress vraagstukken? Dan ben je bij ons goed. Wij helpen diverse bedrijven regelmatig, op ad hoc basis, met hun WordPress problemen. Dat kan dagelijks, of één keer per half jaar zijn. Voor iedere situatie hebben wij een oplossing.

Momenteel een urgent probleem? Bel ons direct, we kunnen vaak direct aan de slag.

Bel ons

Periodiek WordPress onderhoud

Websites gebouwd met WordPress zijn constant in beweging. Doordat een WordPress website bestaat uit thema’s, plug-ins en uiteraard WordPress zelf heb je constant toegang tot (gratis) updates. Deze zijn regelmatig noodzakelijk voor de veiligheid van de website. Webob neemt het periodieke onderhoud graag uit jouw handen.

Lees meer over ons WordPress onderhoudspakket.

WordPress trainingen

Wil jij of iemand binnen jouw bedrijf graag zelf aan de slag met het beheer van de website? Dat kan! Wij helpen jullie graag verder met één van onze WordPress trainingen op maat.

Vaak kunnen wij al binnen één dagdeel iemand helpen aan WordPress basis-kennis om zelf grotendeels het beheer van de website te doen. Vraag ons naar de mogelijkheden in jouw geval!

Onze klanten over de ondersteuning van Webob.

Zware aanrader!

Als je snel wil schakelen ben je bij Webob aan het juiste adres. Heerlijk hoe ze alles oppakken en fixen. Zware aanrader!

Webob is de ideale partner!

Webob is helder in zowel de communicatie als kosten. Ze denken graag met mij mee. Als ondernemer schakel ik snel, ook dan is Webob ideaal. Ze reageren altijd helder en snel. Ik kan Webob dan ook zeker aanraden!

Hulp nodig? Wij helpen je graag verder.

Contact opnemen Pijl rechts