Even voorstellen: Emrullah Galeli

Kun je wat meer over jezelf vertellen, Emrullah?

Ik ben Emrullah en ik ben momenteel 20 jaar oud en woonachtig in Almelo. Al meer dan 3 jaar ben ik gepassioneerd bezig binnen de IT wereld. Op het moment volg ik de opleiding Softwaredeveloper, deze opleiding ga ik dit jaar afronden, om volgend jaar door te gaan naar de hbo ICT opleiding.

Bij Webob ben ik werkzaam als webdeveloper. Binnen Webob ben ik voornamelijk betrokken bij de kleine tot middelgrote projecten.

Hoe ziet een typische werkdag er voor jou uit?

Bij Webob krijg ik de mogelijkheid om flexibel mijn tijd in te delen, ik ben zelf verantwoordelijk voor het tijdig opleveren van mijn (deel)opdrachten. Daarbij ligt mijn focus op zorgvuldig en efficient werken, zodat de producten voldoen aan de interne eisen die wij daaraan stellen.

Wat doe je buiten het werk om?

Buiten het werk om geniet ik van het leven en sport ik veel. Ik doe aan boksen.

Waarom vind je het leuk om binnen Webob te werken?

Het meest waardeer ik de diversiteit van mijn werk. Ik ben niet altijd met hetzelfde bezig. De ene dag voer ik kleine werkzaamheden aan bestaande websites en -shops uit, de andere dag ontwikkel ik WordPress plug-ins of bouw ik door de designer ontworpen websites op.

Daarnaast vereist deze baan ook dat ik verder denk. Het gaat niet alleen om het coderen, maar ook om het meedenken met de klant.

Klaar om jouw online doelen te behalen?

Ja, ik wil doelen behalen Pijl rechts