WordPress website onderhoud

Een website die werkt én blijft werken

Je hebt een website laten maken. Die website levert klanten op en is belangrijk. Voor jouw business. Hij zorgt namelijk voor een doorlopende stroom aan klanten. Als het goed is

Je wilt niet een website die werkt maar een website die werkt en blijft werken. 

De voordelen van website onderhoud & service

Pakket

Wat je krijgt

WordPress-updates

De motor van jouw website: WordPress. Wel zo fijn én veilig als de nieuwste versie is geïnstalleerd.

Updates van plug-ins

Plug-ins voegen extra functionaliteit toe. Deze zijn voornamelijk gevoelig voor hacks. Daarom update ik deze.

Updates van het thema

Het thema van jouw website bepaalt hoe jouw website eruit ziet. Ook deze krijgt updates. Die installeer ik voor je.

Backups

Een fout of een hack. Het kan je zomaar overkomen. Wel zo fijn als je dan een oude versie hebt. Wekelijks maak ik een back-up.

Online check

Is jouw website online? Wel zo handig.. Ik check met mijn tool elke 5 minuten of jouw website online is. Zo niet? Dan neem ik contact op.

Kleine wijzigingen

Tekstje aanpassen, prijswijziging doorvoeren of een nieuwe pagina toevoegen? Elke maand heb je recht op 30 minuten onderhoud.

Kosten

Kosten website onderhoud

Mijn onderhoudspakket kost slechts 45 euro per maand. Zonder zorgen ben je er van verzekerd dat jouw website werkt. Wel zo fijn als je er van afhankelijk bent. De overeenkomst is maandelijks opzegbaar. Je zit dus helemaal nergens aan vast.

Referenties

Klanten zeggen dit over mij

Professioneel, meedenkend en altijd bereikbaar

Ik ervaar mijn samenwerking met Chiel als enorm prettig. Hij is professioneel, denkt graag met je mee en kan hem altijd bereiken als er iets is met mijn website. Daarbij vind ik de prijs prima in verhouding staan met de kwaliteit die hij levert. Al met al zeker een aanrader voor iemand die hulp nodig heeft met zijn website!

Eddy Eelsing

Hond weer in balans

Je kunt echt op Chiel bouwen!

Al enige tijd werken wij samen met Chiel van WebOB voor marketinggerelateerde werkzaamheden. Chiel denkt goed mee, en is niet vies van al wat voorbereidend werk te doen alvorens een opdracht akkoord is, dit is echt top! De prijs-kwaliteit verhouding is keurig in lijn, en je kunt echt op Chiel bouwen!

Niels Nieland

dLogic

Het puntje op de i komt van Chiel

Ik vind de samenwerking met Chiel zeer prettig. Als wij iets hebben worden wij meteen geholpen, Chiel denkt met ons mee. Wij hebben zelf wel ideeën maar het laatste zetje, het puntje op de i, komt toch van Chiel. Zeer prettig. Chiel weet waar hij over praat. Dit alles is ook nog eens voor een vriendelijke prijs.

Henk Bouwhuis

Vossebeld

Chiel is de ideale partner

Chiel is helder in zowel de communicatie en kosten. Hij denkt graag met mij mee. Als ondernemer schakel ik graag snel. Ook dan is Chiel ideaal. Hij reageert altijd snel en helder. Ik kan Chiel dan ook zeker aanbevelen!

Ron Slaats

Margron

Zware aanrader!

Als je snel wil schakelen is Chiel de man, heerlijk hoe Chiel alles oppakt en voor je fixt. Zware aanrader!

Robin King

RobinKing.nl

Doen?