Webdesign Enschede

Raak de juiste snaar bij jouw bezoekers

Een webdesigner in Enschede nodig? Wij helpen je graag verder met jouw website. Wij hebben reeds meer dan 150 ondernemers mogen helpen met hun website. Bij ons ben je aan het goede adres als je zoekt naar een webdesigner die strategie, design en techniek combineert om voor jou het verschil te maken.

Vrijblijvend orientatiegesprekArrow Onze cases

Webdesign Enschede

Raak de juiste snaar bij jouw bezoekers

Een webdesigner in Enschede nodig? Wij helpen je graag verder met jouw website. Wij hebben reeds meer dan 150 ondernemers mogen helpen met hun website. Bij ons ben je aan het goede adres als je zoekt naar een webdesigner die strategie, design en techniek combineert om voor jou het verschil te maken.

Als webdesigners zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van WordPress websites. Wij maken websites volledig op maat of maken gebruik van een standaard basis. Wij zorgen er in ieder geval voor dat de middelen het doel rechtvaardigen. Een website laat je al bouwen vanaf €1750.

Ben jij benieuwd of wij ook voor jou het verschil kunnen maken?

Bel ons Onze cases

Wij maken het verschil voor jou met een website

Met een combinatie van strategie, webdesign en techniek maken we ook graag voor jou het verschil. Wij zijn Webob, een informele en kleinschalige websitebouwer uit Twente. Wij hebben maar één missie: zorgen voor websites die geld opleveren in plaats van kosten.

Als websitebouwer zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk WordPress websites. Wij zorgen ervoor dat de middelen het doel rechtvaardigen. Een volledige website, van begin tot eind, laat je al bouwen vanaf €1750.

Benieuwd of we ook voor jou het verschil kunnen maken?

Vrijblijvend orientatiegesprek

Waarom kiezen voor Webob?

 • Twentse nuchterheid
 • Een unieke visie die zorgt voor kwaliteit
 • Altijd gefocust op strategische websites
 • Op werkdagen binnen twee uur reactie

150+ ondernemers gingen jou al voor. Bekijk onze cases.

Inspire Group

Een vacature-website met diverse koppelingen en geavanceerde analytics.

Bekijk case

Vepa the furniture factory

Een zeer grote website met diverse complexe integraties. Een top-product is het eind-resultaat.

Bekijk case

Marylene Madou

Een maatwerk webshop, met voornamelijk de focus op kleurrijke fotografie en product-details.

Bekijk case

Geen verassingen achteraf

Bij ons kom je niet voor een verassing te staan. Afspraak = afspraak. Al onze projecten beginnen met een oriënterende fase. Wat zijn jouw doelen, wensen en middelen. Wat kunnen wij voor jou betekenen. Wij komen vrijblijvend met een plan en fixed-fee offerte. Zo weet je wat je krijgt, voor welk tarief. Wel zo fijn. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We drinken graag een kop koffie.

Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Klanten over hun ervaringen met Webob.

Professioneel, meedenkend en altijd bereikbaar

Ik ervaar mijn samenwerking met Webob als enorm prettig. Professioneel, meedenkend en altijd bereikbaar. Prijs staat daarnaast goed in verhouding met de kwaliteit. Zeker een aanrader!

Webob is de ideale partner

Webob is helder in zowel de communicatie als kosten. Ze denken graag met mij mee. Als ondernemer schakel ik snel, ook dan is Webob ideaal. Ze reageren altijd helder en snel. Ik kan Webob dan ook zeker aanraden!

Klaar om óók online het verschil te gaan maken voor jouw bedrijf?

Vrijblijvend orientatiegesprek Pijl rechts

Wat standaard inbegrepen is bij iedere website.

We doen er alles aan om kwaliteit te leveren. Standaard voldoen al onze websites daarom ook minimaal aan onderstaande.

Eigen beheersysteem

Al onze websites worden gebouwd met WordPress. Dat betekent dat je eenvoudig zelf de content van de website kan beheren.

Sneller dan snel

Er is niks vervelender dan een langzame websites. Daarom laden al onze websites binnen 3 seconden, zo vermijd je ergernissen.

Mobile first

Tegenwoordig is merendeel van het internetverkeer afkomstig van mobiele apparaten. Wij maken responsive websites, die op ieder apparaat werken.

Sterk SEO fundament

Hoog scoren in Google is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Daarom leveren wij al onze websites met een sterk SEO fundament.

Ontzorgd van A-Z

Waar je ook hulp bij nodig hebt: wij regelen het voor je. Zowel tijdens als na het project zijn wij er voor je.

Inzicht in gebruik

Een website moet zijn doelen behalen. Wij installeren geavanceerde tracking zodat jij weet of jouw website zijn doelen bereikt.

Simpele oplossingen voor complexe uitdagingen

Niks is voor ons te gek. Daag ons uit! Wij helpen niet alleen met het webdesign, maar ook met de technische realisatie er van. Daarnaast helpen we jou ook graag na het traject met het WordPress website-onderhoud en de WordPress webhosting.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het vereenvoudigen van bedrijfsprocessen middels diverse koppelingen en integraties. Denk aan het koppelen van jouw website met jouw sales-systeem, het inladen van productfeeds in jouw webshop of het koppelen van jouw webshop aan een boekhoudpakket. Voor ons is niks te gek!

Wat Webob doet: Alles samengevat

We zetten alle praktische zaken even op een rijtje.

 • Doorlooptijd
  De ontwikkeling van een website, van begin tot eind, duurt tussen de 6 en 12 weken. Uiteraard is dit afhankelijk van de complexiteit en drukte.
 • Prijs
  Een volledige website laat je al ontwikkelen vanaf €1750. Een webshop ontwikkelen we vanaf €4250. We brengen graag een vrijblijvende offerte uit.
 • Mogelijkheden
  Simpele oplossingen voor complexe uitdagingen. Wij staan te popelen om ook jouw uitdaging te tackelen, niks is voor ons te gek.

Vragen? We beantwoorden ze graag.

Zijn er naast de ontwikkeling nog andere kosten?

Wij maken gebruik van WordPress. Dit is een gratis open-source systeem waar geen kosten aan zitten. Wel kunnen we gebruik maken van zogeheten premium thema’s en plug-ins. Dit zullen wij van te voren communiceren. Vaak gaat dit over enkele tientallen euro’s per jaar.

Om een website in de lucht te krijgen zul je een domeinnaam en webhosting moeten aanschaffen. Webob kan dit vanaf €6 per maand voor jou regelen.

Daarnaast kun je er voor kiezen om jouw website periodiek te laten onderhouden, de kosten daarvan zijn afhankelijk van de complexiteit van de website.

Doet mijn website het ook goed in Google?

Wij zijn geen marketing-partij. Voor hoge posities in Google verwijzen we je graag door naar één van onze partners. Wel zorgen wij er voor dat op technisch vlak perfect kloppend is voor Google. Daarnaast kunnen we jouw website ook aanmelden, zodoende zal jouw website in Google terug te vinden zijn.

Kunnen jullie ook mijn bestaande website verbeteren?

Zeker! Zolang dit een WordPress-website is kunnen we jouw verder helpen.

Moet ik zelf ook dingen aanleveren tijdens het project?

Ja! We verwachten tijdens het hele traject ook input van de klant. Jij kent immers jouw doelgroep het best. Ook verlangen wij van jou de content voor de website, oftewel de teksten, afbeeldingen en eventueel video’s. We assisteren je graag om tot goede teksten te komen, eventueel in samenwerking met een tekstschrijver.

Kan ik mijn website zelf beheren naderhand?

Zeker! Wij werken altijd met WordPress. Online zijn er tientallen tutorials te vinden voor dit systeem, je kunt dus relatief snel en eenvoudig zelf wijzigingen doorvoeren aan de website.

Hoe lang doen jullie over het bouwen van een website?

Gemiddeld doen wij tussen de 6 en 12 weken over het ontwerpen en ontwikkelen van een website. Afhankelijk van de complexiteit kan dit korter of langer zijn. We zullen je hier altijd over inlichten.