Even voorstellen: Berkay Kuru

Kun je wat meer over jezelf vertellen, Berkay?

Hallo! Ik ben Berkay Kuru, 19 jaar oud en woonachtig in het gezellige Almelo. Hoewel ik oorspronkelijk de economische kant op wilde gaan, ontdekte ik al snel dat mijn hart ligt bij het maken van websites en coderen. Het geeft me altijd een goed gevoel als ik zie wat ik heb gecreëerd op het web 😊.  

Momenteel ben ik bezig met mijn opleiding tot software developer, ik loop dan ook stage bij Webob. Na deze opleiding ben ik van plan om mij verder te ontwikkelen op het hbo.

Hoe ziet mijn typische werkdag eruit?  

’s Ochtends kom ik op kantoor, maak ik een gezellig praatje met collega’s en bespreken we welke projecten we gaan oppakken die dag. Daarna duiken we in de opdrachten. Samenwerken met mijn collega’s, werken aan webdesignprojecten en het testen van code vullen mijn dag, terwijl ik mijn programmeervaardigheden steeds verder kan ontwikkelen. 

En wat doe je buiten werktijd?  

Webdevelopment is niet alleen mijn beroep, het is ook mijn hobby en passie. Na werktijd ga ik aan de slag met boeiende (hobby)projecten en duik ik nog dieper in de wereld van webontwikkeling. Maar ik ben ook een sociaal persoon. Ik doe graag dingen met vrienden, geniet van gezellige uitjes sport ook veel, voornamelijk doe ik aan fitness en kickboksen 💪 .

Wat maakt werken bij Webob voor jou zo leuk?

De sfeer bij Webob is erg leuk en open. Ik kan met iedereen overweg, er is ruimte voor inbreng van eigen ideeën. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij projecten, van begin tot eind. Dit geeft mij de kans om mij te ontwikkelen in alle aspecten van websiteontwikkeling. De diversiteit in het werk zorgt er voor dat geen dag hetzelfde is 🚀 .

Klaar om jouw online doelen te behalen?

Ja, ik wil doelen behalen Pijl rechts