WordPress onderhoud

Altijd up-to-date

Jouw website is on-line. Hij levert klanten op, er staat belangrijke data op en is daarmee belangrijk voor jouw bedrijf. Wel zo fijn als de website dan beveiligd is en onderhouden wordt. Als WordPress experts zorgen wij er voor dat jouw website on-line is én blijft!

Vrijblijvend orientatiegesprekArrow

WordPress onderhoud

Altijd up-to-date

Jouw website is on-line. Hij levert klanten op, er staat belangrijke data op en is daarmee belangrijk voor jouw bedrijf. Wel zo fijn als de website dan beveiligd is en onderhouden wordt. Als WordPress experts zorgen wij er voor dat jouw website on-line is én blijft!

 • Periodieke updates
 • Monitoring
 • Back-ups
 • Service
Bel ons Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Een website die werkt én blijft werken

WordPress is het meestgebruikte CMS (content management system) ter wereld. Doorlopend komen er updates uit, die moeten geïnstalleerd worden aangezien dit regelmatig veiligheidsupdates zijn.

Met het WordPress onderhoudspakket van Webob ben jij als ondernemer volledig ontzorgd. Wij monitoren, updaten en ondersteunen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Vrijblijvend orientatiegesprek

De voordelen van Webob

 • Een website die altijd werkt
 • Voorkomt malware & spam
 • Altijd iemand achter de hand

Wat Webob voor je doet

Wij ontzorgen ook jou graag volledig wat betreft jouw website of webshop. Onderstaande voeren wij ook graag maandelijks voor jou uit!

WordPress updates

De motor van jouw website: WordPress. Wel zo fijn én veilig als de nieuwste versie is geïnstalleerd.

Plug-in updates

Plug-ins voegen extra functionaliteit toe. Deze zijn voornamelijk gevoelig voor hacks. Deze worden periodiek geüpdatet.

Thema updates

Het thema van jouw website bepaalt hoe jouw website eruit ziet. Ook deze krijgt soms updates. Deze installeren wij.

Back-ups

Een fout of een hack. Het kan je zomaar overkomen. Wel zo fijn als je dan een oude versie hebt. Wij maken dagelijkse back-ups.

Monitoring

Wij monitoren jouw website voortdurend op mogelijke veiligheidslekken. Daarnaast controleren we iedere 5 minuten of jouw website nog on-line is.

Service

Ieder onderhoudspakket is inclusief 30 minuten aan service. Voor vragen, ondersteuning of kleine wijzigingen.

Kosten WordPress onderhoud

De kosten voor het WordPress onderhoudspakket zijn volledig transparant. Wij bieden twee pakketten. Eén voor websites en één voor webshops. Daarnaast zijn onze onderhoudspakketten maandelijks opzegbaar, je zit dus nergens aan vast.

 • Websites
  €49,50 per maand
 • Webshops*
  €69,50 per maand

*Aangezien webshops kwetsbaarder zijn door de vaak vele plug-ins en tevens vele processen kost dit meer tijd om te onderhouden.

Klanten zijn tevreden, ben jij de volgende?

Zware aanrader!

Als je snel wil schakelen ben je bij Webob aan het juiste adres. Heerlijk hoe ze alles oppakken en fixen. Zware aanrader!

Webob is de ideale partner!

Webob is helder in zowel de communicatie als kosten. Ze denken graag met mij mee. Als ondernemer schakel ik snel, ook dan is Webob ideaal. Ze reageren altijd helder en snel. Ik kan Webob dan ook zeker aanraden!

We beantwoorden jouw vragen liever direct

Onderhouden jullie ook WordPress websites die door een ander is gebouwd?

Dat doen wij zeker. WordPress is immers WordPress. Voordat wij een website in onderhoud nemen analyseren wij deze wel. Het kan zo zijn dat wij daarom een website weigeren, of eerst een aantal wijzigingen voorstellen. Deze analyse is volledig vrijblijvend. Mocht je interesse hebben: neem dan zeker contact met ons op.

Hoe lang zit ik vast aan het contract?

Niet! Ons onderhoudspakket betaal je vooruit, je betaalt dus in bijvoorbeeld maart voor april. Geen interesse meer in het pakket? Dan kun je het dus zo opzeggen.

Waar worden de back-ups bewaard?

De back-ups bewaren wij AVG/GDPR proof op servers binnen Europa. Deze back-ups staan op een andere server dan waar jouw website wordt gehost. Op die manier weet je zeker dat jouw back-ups altijd beschikbaar zijn.

Zijn jullie 24×7 bereikbaar?

Nee. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 9.00 en 17.30. Urgente problemen geven wij altijd voorrang, wij streven ernaar deze tijdens werkdagen binnen 2 uur op te pakken.

Neem ik tijd die ik over houd mee naar volgende maanden?

Nee. Je hebt recht op 30 minuten service per maand.