Chiel@webob.nl
+31 (0)6 42 56 75 47

Werkwijze

Of jij nou opzoek bent naar een simpele website voor jouw hobby, of een complexe website voor jouw bedrijf, het is allemaal mogelijk bij ons. Elke website wordt voorzien van een CMS (Content management system) genaamd WordPress, hiermee is het mogelijk om zelf jouw website te beheren. Zo is het met WordPress gemakkelijk om zelf pagina’s toe te voegen, maar ook om bestaande pagina’s te bewerken.

1 / BESPREKEN
Eerst gaan wij samen met de klant de wensen in kaart brengen. We bespreken onder andere welke functionaliteiten de website moet hebben, maar ook welke kleuren & lettertypes de klant aanstaan. In deze fase wordt alleen een idee geschetst zodat wij in de volgende fase zo efficiënt mogelijk te werk kunnen gaan. De wens van de klant moet namelijk voor 100% op papier staan, zo kunnen wij ook de kwaliteit die wij leveren waarborgen.

2 / ONTWERPEN
Naar aanleiding van het gesprek en de schets die is gevormd gaan wij bezig met het omzetten van de schets naar een statisch design. Hierin verwerken wij alles tot in detail. Daarna krijgt de klant het design te zien, en kan die eventueel inspringen wanneer er iets anders moet. Uiteindelijk zullen wij zo tot een eindresultaat komen waar de klant tevreden mee is. Wanneer het design af is gaan we door naar de volgende fase.

3 / REALISATIE
Het design is af, en voldoet aan de wensen van de klant. Het is tijd om het statische design om te zetten tot een werkend geheel. Dit doen wij door eerst het design om te zetten naar HTML5 en CSS3. Vervolgens bouwen wij het CMS (content management system) WordPress in de website. De klant kan dan beginnen met het vullen van de website. Wanneer dat is gebeurd, en de klant tevreden is, plaatsen wij de website online op het World Wide Web.