Website laten maken Emmen

Website laten maken in Emmen? Ik maak websites, tegen een betaalbaar tarief, voor ZZP’ers en MKB’ers. Dat doe ik onder andere voor klanten uit Emmen.

Website laten maken. Dat wil je niet.

Wil jij een website laten maken in Emmen? Nee. Dat wil je absoluut niet. 

Je wilt meer én leukere klanten. Een (nieuwe) website kan daar voor worden ingezet.

We kijken naar jouw doel. Ontwikkelen van daaruit een plan. Dan beginnen we met het maken van een website.

Enkel op die manier gaat een website vóór jou werken. En behaalt die zijn doelstelling.

Ik ben daarvoor de perfecte match. Ik ontwikkel al meer dan 7.5 jaar websites. Websites die bezoekers aantrekken. Mijn klanten zijn daar ook tevreden over. Meer dan dat. Zij beoordelen mij met een 9.5

Website-laten-maken-Emmen
Werkwijze

Hoe ik meer én leukere klanten aantrek

Kennismaking

Wie ben jij. Wie ben ik. Zijn we een match? Laten we gaan kijken. Wat is jouw doel, wat is jouw huidige situatie. Kan ik jou daar bij helpen? Dat ondervinden we in het kennismakingsgesprek. Die kan online of bij jou op locatie, in Emmen.

Strategie gesprek

We gaan kijken wie jouw klanten zijn, wie jouw doelgroep is en hoe je die bereikt. Hoe zorgen we dat jouw aanbod perfect aansluit op de wensen. En hoe krijgen we die boodschap bij jouw doelgroep. We gaan kijken waar jij staat, waar jij heen wilt en welke koers we daarvoor moeten gaan varen.

Vertaalslag

Het is duidelijk welke koers we samen willen gaan varen. Jouw bedrijf heb ik geanalyseerd. Het is nu het moment dat de uitvoering begint. Ik ga een perfect webdesign maken die gaat bijdragen aan jouw doelstellingen.

Technische realisatie

Het design is klaar. Jij bent tevreden. Ik ben tevreden. Nu ga ik van het ontwerp een technisch geheel maken. De website gaat echt werken.

Livegang

We hebben besloten te gaan samenwerken, de koers die we gaan varen staat vast, het design is perfect, de techniek is dat ook. Het is tijd om de website op het wereldwijde web te plaatsen.

Ondersteuning

Stop! Wacht! Ho! We zijn nog niet klaar! Nadat de website is gelanceerd ondersteun ik jou. Ik help je bij wijzigingen, optimalisaties en hosting.

Referenties

Klanten zijn tevreden.

Professioneel, meedenkend en altijd bereikbaar

Ik ervaar mijn samenwerking met Chiel als enorm prettig. Hij is professioneel, denkt graag met je mee en kan hem altijd bereiken als er iets is met mijn website. Daarbij vind ik de prijs prima in verhouding staan met de kwaliteit die hij levert. Al met al zeker een aanrader voor iemand die hulp nodig heeft met zijn website!

Eddy Eelsing

Hond weer in balans

Het puntje op de i komt van Chiel

Ik vind de samenwerking met Chiel zeer prettig. Als wij iets hebben worden wij meteen geholpen, Chiel denkt met ons mee. Wij hebben zelf wel ideeën maar het laatste zetje, het puntje op de i, komt toch van Chiel. Zeer prettig. Chiel weet waar hij over praat. Dit alles is ook nog eens voor een vriendelijke prijs.

Henk Bouwhuis

Vossebeld

Chiel is de ideale partner

Chiel is helder in zowel de communicatie en kosten. Hij denkt graag met mij mee. Als ondernemer schakel ik graag snel. Ook dan is Chiel ideaal. Hij reageert altijd snel en helder. Ik kan Chiel dan ook zeker aanbevelen!

Ron Slaats

Margron

Zware aanrader!

Als je snel wil schakelen is Chiel de man, heerlijk hoe Chiel alles oppakt en voor je fixt. Zware aanrader!

Robin King

RobinKing.nl

Klaar voor de start. Af.

Blijf niet wachten. Voorkom dat je klanten mist. Onderneem vandaag nog actie.

Laten we gaan kijken hoe jij aan meer én leukere klanten komt. Je bent goed in wat je doet. Echter niet in marketing. En ook dat is essentieel voor jouw bedrijf.

Aangenaam, Chiel.

Professionele webdesigner Emmen

Al meer dan 7.5 jaar ontwerp en realiseer ik websites. 

Voornamelijk voor ZZP’ers & MKB’ers. Maar, ook grote bedrijven vertrouwen mij hun opdrachten toe.

Mijn bedrijfskundige en technische kennis combineer ik. Die combineer ik zodat we een plan ontwikkelen en uitvoeren. Een plan welke uiteindelijk zorgt voor meer én leukere klanten. 

Klanten kunnen uitkiezen door de hoeveelheid toestroom aan nieuwe klanten. Dat wil jij toch ook?

Ik kan jou perfect helpen!

Technisch onderlegd

Al meer dan 7.5 jaar bezig met webdesign. Keer op keer bouw ik technisch perfecte websites. Ik ben de man voor het maken van jouw website.

Bedrijfskundige

Mijn bedrijfskundige kennis zet ik in om een goed strategisch marketingplan te bedenken. De website is vervolgens slechts het middel om de doelen te behalen.

Enthousiast

Kosten

Goedkope website laten maken in Emmen

De vraag die, helaas, vaak leidend is. 

“Chiel, wat kost het?”.

Dat is een verkeerde denkwijze. Ik zorg ervoor dat jouw website niets kost. Hij levert geld op!

Een website moet een investering zijn in het behalen van jouw doelen.

Ik ben graag transparant. Ik vertel jou maar al te graag wat het kost.

Er is echter geen one-size-fits-all. 

De kosten zijn afhankelijk van het doel van jouw website, de huidige situatie en de wensen.

Wel kan ik zeggen dat ik een van de goedkopere webdesigners ben. Dus ook voor een goedkope website kun je bij mij terecht.

Een effectieve website bouw ik al vanaf 1000 euro.

We zorgen dat het niets kost. Het levert geld op!

Een website kost geen geld. Het levert geld op. Daar gaan we voor zorgen.

Laten we kijken hoe jij aan meer én leukere klanten kunt komen. Met een website als middel. Voorkom dat je ze misloopt!

Techniek

Hoe zit het in elkaar?

Waarschijnlijk zegt het jou niks wanneer ik hier alle technische aspecten van jouw toekomstige website ga opnoemen.

Daarom doe ik het anders.

Anders dan alle andere webbureau’s.

Ik vertel jou niet exact het hele technische verhaal. Niet dat je die niet mag weten, maar het zegt je waarschijnlijk niets.

Ik vertel jou wat jij er aan hebt. In gewone mensentaal. Zonder onzinnige verhalen en statements. 

Ik bouw gewoon een goede, professionele, website. Met de nieuwste technieken.

Mobielvriendelijke website

Er zijn tegenwoordig tientallen verschillende schermformaten. Wel zo fijn als jouw website op elk formaat werkt. En goed werkt. Al mijn websites werken op alle schermformaten.

Zelf aanpassingen doen

Ik bouw websites met als motor WordPress. Het meestgebruikte systeem hiervoor ter wereld. Wat dat voor jou betekent? Zelf aanpassingen doen en niet afhankelijk zijn van mij. Je kunt met een WordPress-website overal terecht.

Razendsnel door goede techniek

Een website moet snel zijn. Mensen haken anders af. Testen, optimaliseren, testen, optimaliseren. Totdat jouw website binnen 2 seconden laadt.

Goede vindbaarheid

Een website moet technisch goed in elkaar zitten. Anders kun je (haast) niet scoren in Google. Daarom is het fundament van mijn websites altijd op orde.

Eigen domeinnaam en e-mailadres

Wel zo professioneel. Een eigen domeinnaam en bijbehorend e-mailadres. Mag je zelf regelen, kan ik ook voor je doen.

Bezoekersaantallen

Wat heb je aan een website waarvan je niet weet hoe die het doet? Niks. Daarom installeer ik analytische software. Software om te zien hoeveel bezoekers er op jouw website komen en wat ze op jouw website doen.

Je loopt dagelijks leuke klanten mis. Die wil jij toch hebben?

Een no-nonsens strategie vertaalt naar een effectieve website. Meer én leukere klanten op de automatische piloot. Dat wil jij ook.

mersin eskort bayanmersin eskort bayan