Webob Hengelo Industrieplein 2
Foto door: iLocate: Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars v.o.f.

Webob verhuist naar Hengelo (O)

Gepubliceerd op 1 februari 2023
Chiel Oude Breuil
Bedrijfsnieuws

Gepubliceerd op 1 februari, door Chiel Oude Breuil. In categorieën: Bedrijfsnieuws.

Webob Hengelo Industrieplein 2
Foto door: iLocate: Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars v.o.f.

Nieuwe locatie

Per 1 februari 2023 vestigt Webob zich in het pand aan Industrieplein 2 te Hengelo (O). Parkeren is (betaald) mogelijk in P+R Station Hengelo (Gieskesstraat 37) of (gratis) in de woonwijk gelegen naast het pand. Tevens is de nieuwe locatie perfect te bereiken met het openbaar vervoer, het is 1 minuut lopen vanaf het station van Hengelo.

Groei-ambities

Met deze stap naar het Oosten van het land maken wij het mogelijk om verder door te groeien. Wij willen nog meer bedrijven gaan helpen aan een effectieve website en/of webshop. Onze nieuwe kantoorlocatie beschikt over 4 werkplekken en meerdere vergaderruimtes. Wij zullen een nieuwe koers gaan varen waarin we voornamelijk het MKB helpen aan websites die écht voor hen werken.

Klanten uit Groningen

Uiteraard snappen wij dat we met deze verhuizing ook vertrekken uit het mooie Groningen. Wij zullen voor alle klanten uit Groningen klaar blijven staan. Met een beschikbare ruimte in Groningen zijn wij nog steeds te bezoeken in Groningen voor afspraken: voor jullie verandert er dus helemaal niets.

Jullie zijn daarnaast uiteraard ook vanaf nu van harte welkom op ons kantoor in Hengelo!

Klaar om jouw online doelen te behalen?

Ja, ik wil doelen behalen Pijl rechts