Webdesign Hengelo

Voor ambitieuze organisaties

Webob is dé webdesigner uit Hengelo. Met een website die jouw bezoekers aanspreekt kun jij je direct onderscheiden van de concurrentie. Heb je een slechte of verouderde website? Dan haken bezoekers af. Wij maken graag voor jou het verschil!

KennismakingsgesprekArrow Onze cases
WordPress webdesigner Hengelo

Webdesign Hengelo

Voor ambitieuze bedrijven!

Webob is dé webdesigner uit Hengelo. Met een website die jouw bezoekers aanspreekt kun jij je direct onderscheiden van de concurrentie. Heb je een slechte of verouderde website? Dan haken bezoekers af. Wij maken graag voor jou het verschil!

Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak weten wij informatie visueel goed te verpakken. We overtuigen jouw bezoeker om klant te worden. We gaan niet alleen voor een mooie website, maar voor een website die het verschil gaat maken voor jou. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag (vrijblijvend!) meer.

Kennismakingsgesprek Ons werk

Raak de juiste snaar, bij jouw bezoekers.

Wij vinden de perfecte balans tussen strategie, webdesign en techniek. Het resultaat? Een website die bij jouw bezoekers de juiste snaar raakt. Zoek jij een websitebouwer die meedenkt, flexibel is en daadwerkelijk een site ontwikkelt die het verschil maakt? Dan ben jij aan het goede adres.

Wij luisteren en bieden een passende oplossing: daar staan we bekend om. Wil je een eenvoudige website of wil je al jouw klantprocessen automatiseren en de online wereld volledig in jouw voordeel gebruiken? Wij zorgen ervoor dat jouw doelstelling wordt behaald. En dat al vanaf €1750.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we eens kletsen!

Vrijblijvende kennismaking

Waarom Webob?

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Twentse nuchterheid
 • Meer dan 100 websites ontwikkeld
 • Persoonlijke aanpak

Zij maakten al de juiste keuze!

Transparant: geen gedoe achteraf (of vooraf)

Kom niet voor een verassing te staan, achteraf. Wij beginnen altijd eerst met een oriënterende en kostenloze fase.  We stellen de wensen en doelen vast tijdens een orientatiegesprek. Op basis daarvan komen wij met een plan en een fixed-fee offerte. Zo weet je wat je krijgt én wat het kost. Ben jij ook klaar om van start te gaan?

Vrijblijvende kennismaking

Onze gewaardeerde klanten aan het woord

Professioneel, meedenkend en altijd bereikbaar

Ik ervaar mijn samenwerking met Webob als enorm prettig. Professioneel, meedenkend en altijd bereikbaar. Prijs staat daarnaast goed in verhouding met de kwaliteit. Zeker een aanrader!

Webob is de ideale partner

Webob is helder in zowel de communicatie als kosten. Ze denken graag met mij mee. Als ondernemer schakel ik snel, ook dan is Webob ideaal. Ze reageren altijd helder en snel. Ik kan Webob dan ook zeker aanraden!

Chiel webdesigner uit Hengelo

Plan een vrijblijvende kennismaking in!

Chiel neemt binnen 24 uur contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken!

Contact opnemen Pijl rechts

Zij gingen je al voor!

Waar voldoet een website bij Webob aan?

Wij leggen de lat qua kwaliteit hoog, erg hoog. Standaard voldoen onze websites aan onderstaande. Maar geen functie is te gek, we trekken écht alles uit de kast voor jou!

Responsive design

Iedere website die wij leveren is responsive. Oftewel: hij werkt op ieder apparaat.

Met beheersysteem

Zelf een prijs aanpassen, een tekst of een afbeelding? Het kan met ons beheersysteem.

Sneller dan snel

Alle websites die wij opleveren laden binnen drie seconden. Zelfs soms onder de seconde.

Goed vindbaar

Wij leggen een uitstekend fundament voor de vindbaarheid van jouw website in Google.

Alles uit handen

Van A-Z, wij ondersteunen in het gehele traject. Strategie, ontwerp, design, hosting. Noem het op.

Inzicht

Behaalt jouw website zijn doelen? Wij maken het inzichtelijk met Google Analytics.

Even de praktische dingen:

Waarschijnlijk zit je met nog wat vragen. Hierbij wat praktische zaken op een rijtje.

 • Doorlooptijd
  Een doorlooptijd van tussen de 6 en 12 weken zien wij als normaal. Uiteraard afhankelijk van de complexiteit.
 • Kosten
  Vanaf €1750 gaan wij al aan de slag met de bouw van een website voor jou. Een webshop is al mogelijk vanaf €4250.
 • Mogelijkheden
  Niks is te gek. Echt niet. We maken een combinatie tussen ons team en externe specialisten. Wij vinden simpele oplossingen voor complexe uitdagingen.

We beantwoorden al jouw vragen liever direct!

Hoe lang duurt het bouwen van een website?

Een doorlooptijd van 6 tot 12 weken zouden wij bestempelen als normaal. De doorlooptijd is afhankelijk van de capaciteit aan onze kant, de hoeveelheid feedback tijdens het proces en uiteraard de complexiteit van de website of webshop. We zullen je hier altijd over kunnen inlichten vooraf, zo weet je waar je aan toe bent.

Kan ik zelf aanpassingen doen aan mijn website?

Zeker! Wij werken met WordPress. Dat is het meestgebruikte systeem als het aankomt op website-beheer. WordPress maakt het voor jou mogelijk om aanpassingen te doen aan de content (afbeeldingen, teksten, etc.).

Wat moet ik zelf verzorgen?

Tijdens het hele traject verwachten wij ook input vanuit jouw kant. Wij zien het bouwen van een website als een samenwerking. Jij kent jouw doelgroep immers het best. Ook verlangen we van jullie de inhoud van de website. Dus de teksten, afbeeldingen en eventueel video’s.

Mocht je daar hulp bij nodig hebben kunnen we je uitaard koppelen aan een fotograaf, tekstschrijver of videograaf

Kunnen jullie ook helpen bij een bestaande website?

Zeker! Zolang het een WordPress website is helpen we je graag verder op ieder vlak. Zoals het WordPress onderhoud of het verbeteren van de conversie van de website of -shop.

Scoort mijn website hoog in Google?

Wij zorgen dat jouw website technisch helemaal op orde is. Eén van de belangrijkere factoren voor een hoge positie in Google. Wij zijn echter geen marketing-partij die zich actief bezighoudt met zoekmachine optimalisatie.

Wij geven jou graag advies in hoe je dit wél aan kunt pakken.

Zijn er ook periodieke kosten na oplevering?

Ja. De website of -shop moet worden onderhouden. Vaak heb je te maken met onderhoudskosten en licentiekosten (voor gebruikte software). Daarnaast moet de website of -shop ook worden gehost, daarvoor heb je een webhostingpakket nodig. Wij kunnen voorafgaand aan het traject een inschatting maken van de periodieke kosten.