Voorbeelden

Mijn werk

Waar ik mij mee bezig heb gehouden

Ik heb de afgelopen 7.5 jaar meer dan honderd websites mogen bouwen. Voor ZZP’ers, stichtingen, MKB’ers en multinationals. 

Ik weet keer op keer de juiste snaar te raken. Ik zorg voor meer én leukere klanten. Met elke website. Ook voor jou, toch?

Made by WebOB

Een kleine greep uit mijn collectie

Vepa ontwikkelt in haar eigen fabriek, op duurzame wijze, project- en kantoormeubilair. Dit doen zij al sinds 1971. 

Causeway Bay heeft een ruim assortiment potten. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Tijhuis Totaalinrichting is méér dan zomaar een inrichter. Ze realiseren mooie en functionele interieurconcepten. Voor onder andere de zorg & horeca.

Margron Woningontruiming ontruimt woningen op een circulaire wijze. Vaak al binnen 72 uur.

Klaar voor de start. Af.

Blijf niet wachten. Voorkom dat je klanten mist. Onderneem vandaag nog actie.

Laten we gaan kijken hoe jij aan meer én leukere klanten komt. Je bent goed in je vak. Echter niet in marketing. En ook dat is essentieel.

Referenties

Klanten zeggen dit over mij

5/5

Toepasbare oplossingen

Wij maken al enige tijd gebruik van de diensten van Chiel. Chiel heeft al diverse websites voor ons gerealiseerd. Wij zijn zeer tevreden over de resultaten, heldere communicatie en de prijs. Chiel denkt graag mee met de klantwensen en komt met toepasbare oplossingen.

Hasan Celik

StapOnline

5/5

Professioneel, meedenkend en altijd bereikbaar

Ik ervaar mijn samenwerking met Chiel als enorm prettig. Hij is professioneel, denkt graag met je mee en kan hem altijd bereiken als er iets is met mijn website. Daarbij vind ik de prijs prima in verhouding staan met de kwaliteit die hij levert. Al met al zeker een aanrader voor iemand die hulp nodig heeft met zijn website!

Eddy Eelsing

Hond weer in balans

5/5

Je kunt echt op Chiel bouwen!

Al enige tijd werken wij samen met Chiel van WebOB voor marketinggerelateerde werkzaamheden. Chiel denkt goed mee, en is niet vies van al wat voorbereidend werk te doen alvorens een opdracht akkoord is, dit is echt top! De prijs-kwaliteit verhouding is keurig in lijn, en je kunt echt op Chiel bouwen!

Niels Nieland

dLogic

4/5

Het puntje op de i komt van Chiel

Ik vind de samenwerking met Chiel zeer prettig. Als wij iets hebben worden wij meteen geholpen, Chiel denkt met ons mee. Wij hebben zelf wel ideeën maar het laatste zetje, het puntje op de i, komt toch van Chiel. Zeer prettig. Chiel weet waar hij over praat. Dit alles is ook nog eens voor een vriendelijke prijs.

Henk Bouwhuis

Vossebeld

5/5

Chiel is de ideale partner

Chiel is helder in de communicatie en de kosten ook denkt die graag mee. Als ondernemer schakel ik graag snel en ook dan is Chiel de ideale partner. Ik kan Chiel zeker aanbevelen voor uw website.

Ron Slaats

Margron

5/5

Zware aanrader!

Als je snel wil schakelen is Chiel de man, heerlijk hoe Chiel alles oppakt en voor je fixt. Zware aanrader!

Robin King

RobinKing.nl